Home - Senechal Productions

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PASSIE
voor fotografie
Jullie trouwdag, jullie foto's, mijn passie!

Als het goed is trouw je maar 1 keer!

De mooiste dag van jullie leven..... jullie trouwdag!
​Eindeloze voorbereidingen, enorm veel voorpret, lange zoektochten naar ringen, de jurk, een mooie locatie en natuurlijk ook... de fotograaf! Ik vind het geweldig om ook voor jullie een rol van betekenis te mogen spelen.

Maandenlang voorbereiden en toeleven naar die speciale dag, je ziet het van A tot Z voor je. Eenmaal aangebroken vliegt de dag voorbij en zijn de indrukken overweldigend. Een mooie en authentieke fotoreportage neemt je terug naar die dag, laat je nagenieten en zien wat je zelf soms niet eens hebt gezien.

Mijn passie is trouwfotografie. Waarom? Ik geniet van het voorrecht om tijdens de trouwdag een speciale band met jullie te hebben, met momenten dichtbij en momenten op afstand maar nauwlettend volgend hoe jullie huwelijk zich voltrekt. Regelmatig heb ik voorpret, zie ik het eindresultaat voor me en verheug ik me op jullie reactie. Met het aanbieden van het boek is de cirkel rond en lijkt het afgesloten maar neem van mij aan, ik herinner me elke bruiloft, bruid, bruidegom en ook ik kijk daar met veel plezier op terug. Voor mij geldt, alleen het beste is goed genoeg voor jou. Dat geldt voor de voorbereiding, het fotograferen zelf en de nabewerking. Dit resulteert in een unieke en exclusieve trouwreportage die goed is voor vele jaren nagenieten van een dag die eigenlijk veel te kort is. Alleen daarom al, is het de investering meer dan waard!​

Ik heb enkele uitgangspunten die bepalend zijn voor mijn werk:

•Het bewerken van de foto's naar jullie wens, met aandacht voor detail
•Geen verborgen kosten of open eindjes achteraf, van te voren bespreken we devckosten.
•Een informele en ongedwongen sfeer!


Op de site kun je veel informatie vinden over mijn werkwijze, mijn fotografie, de prijzen en de mogelijkheden!​​In mijn fotografie draait het om jullie, geen kunstmatig geposeerde foto’s, geen statische foto's maar frisse en authentieke beelden die jullie van je beste kant laten zien.​ Ik houd van een ongedwongen en informeel contact. Ik houd ook van eenvoudige en overzichtelijke afspraken en vertaal dat o.a. in duidelijke en aantrekkelijke prijzen, geen verborgen kosten en een flexibele opstelling.


Veel plezier met de voorbereidingen!

Door gebruik te maken van template en mijn technieken toe te passen in photoshop komen de mooiste creaties tot leven. De een volstaat met het alleen maar bijwerken, de andere voor een heel speciaal effect. Stuk voor stuk mooie composities die ieder voorzich uniek zijn.

Hiernaast een kleine collectie...

Image_1.jpg
Image_2.jpg
Image_3.jpg
Image_4.jpg
Image_5.jpg
Image_6.jpg
Image_7.jpg
Image_8.jpg
Image_9.jpg
Image_10.jpg
Image_11.jpg
Image_12.jpg
Image_13.jpg
Image_14.jpg
Image_15.jpg
Image_16.jpg
Image_17.jpg
Image_18.jpg
Image_19.jpg
Image_20.jpg
Image_21.jpg
Image_22.jpg
Image_23.jpg
Image_24.jpg
Image_25.jpg
Image_26.jpg
Image_27.jpg
SENECHAL PRODUCTIONS 2019
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu