Multimedia - Senechal Productions

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Levensverhaal op DVD of Bluray
Levensloop verhaal
Het is mogelijk levensverhalen van mensen en hun verhalen, die niet verloren mogen gaan, te vereeuwigen. Senechal Productions maakt met veel betrokkenheid deze nieuwe vorm van familiegeschiedschrijving. 'Het is prachtig werk om iemand te helpen om zijn of haar levensloop vast te leggen'. We maken daarbij gebruik van, uw bestaand foto- en of filmmateriaal, zodat het verhaal mooi tot zijn recht komt. 'Geweldig zijn de dankbare reacties van de (klein)kinderen die nu een zeer persoonlijk en waardevol verhaal van hun ouder(s) of  opa en oma op DVD/Bluray hebben'.

Nog leuker wordt het met nieuwe digitale technieken om uw oude of juist nieuwe waardevolle herrinneringsfoto's om te toveren in een 3D bewegend beeld, wat gewoon af te spelen is op uw TV, verwerkt in een slideshow...

Het leven is als een feest; in het begin ken je niemand maar na een tijdje voel je je steeds meer op je gemak.


-- Auteur onbekend


Trouwreportage op DVD of Bluray
Trouwdag

Wat te denken om je fotoalbum op TV te laten zien?
Dit is een geweldige manier van het herbeleven van jullie trouwdag en/of speciale herinneringen. Dezelfde reportage van je trouwdag voorzien van muziek en mooie overgangen tussen de foto's in, worden op DVD of Bluray gezet.

Een goed huwelijk is ten minste 80% geluk in het vinden van de juiste persoon op het juiste tijdstip. De rest is vertrouwen.  


.
-- Nanette Newman


SENECHAL PRODUCTIONS 2019
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu